Clasic si modern in ambientarea caminului

0
1

Doriti un interior de inalta tinuta, elegant si bogat decorat? Cum realizati aceasta ambientare, de unde va inspirati, cine va da solutiile, de unde procurati obiectele?
Pana in urma cu ceva timp, licitatiile de opere de arta erau frecventate in cea mai mare parte de colectionari si investitori, mai cu seama datorita faptului ca plasamentele in opere de arta se dovedesc a fi dintre cele mai rentabile, inclusiv pe timp de criza. In prezent, aceste licitatii si-au extins mult sfera, in special spre accesorii, decoratiuni pentru casa si mic mobilier, devenind atractive si pentru un public interesat de ambientarea si decorarea locuintei cu obiecte valoroase si rare
Un exemplu elocvent in aceasta privinta il constituie Casa de Licitatii Goldart Ghildush care, in afara de faptul ca organizeaza licitatii specializate de obiecte de decor, ofera si un avantaj deloc de neglijat: expozitiile premergatoare licitatiilor, precum si licitatiile in sine se desfasoara intr-o splendida vila interbelica in stil neo-romanesc, modernizata, cu influente Art Deco, un spatiu luminos si primitor, cu parfum de epoca, proiectata de arhitectul Petre Antonescu si situata in centrul Bucurestiului – intrarea I. L. Caragiale, nr. 1. Fosta resedinta a primarului Bucurestiului, Matei Gheorghe Corbescu, imobilul asigura cadrul perfect pentru a demonstra cum poate arata un interior plin de stil, aristocratic, modern sau clasic.?
In acest scop, expertii Casei opereaza de fiecare data o riguroasa selectie de obiecte de arta decorativa si plastica, menita sa satisfaca gusturile celor care vor sa-si infrumuseteze caminul.
De la rafinata sticlarie Art Nouveau, faianta si portelan interbelic, pana la argintarie europeana si mici piese insolite de podoaba, obiectele ornamentale pot constitui “deliciula” oricarui ambient modern. In galeria foto sunt cateva exemple in acest sens, inclusiv cu picturi in ulei realizate de pictori consacrati. Este de mentionat ca parte din aceste piese se regasesc in magazinul care functioneaza zilnic in cadrul Casei Goldart la adresa mentionata.
Maestrii incontestabili ai artei romanesti figureaza, de asemenea, cu lucrari dintre cele mai atractive si de diferite …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here