Classic Summer Bookfair in ceainariile din Bucuresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In perioada 9 – 14 iulie 2011, echipa bookblog.ro va așteapta la Classic Summer Bookfair – targul de carte cu caracter social organizat in trei dintre cele mai cunoscute ceainarii din București.

Targul va aduce mai aproape de dumneavoastra cartile care conteaza, la prețuri mai mici decat in librarii. Veți putea achiziționa carți din noua colecție a editurii All – Strada Ficțiunii – cu 20% mai ieftin, iar libraria elefant.ro va aduce noutațile anului 2011 cu reduceri de 15%.

In plus, aceasta este o ocazie de a susține o cauza sociala, deoarece caștigurile rezultate din acest targ vor fi donate catre copiii din mediul rural care iși doresc carți și materiale didactice pentru activitați extrașcolare.

Sunteți așteptați cu drag si carti bune in:
– Ramayana, pe 9 si 10 iulie, intre 15:00 si 21:00
– Lente Cafe, pe 11 si 12 iulie, intre 13:00 si 21:00
– Green Tea, pe 13 si 14 iulie, intre 18:00 si 21:00

Mai multe detalii despre targ, cat și despre proiectele sociale pe care le susține gasiți pe pagina evenimentului: http://www.bookblog.ro/classic-summer-bookfair-2011/

Classic Summer Bookfest este organizat de bookblog.ro, cu sprijinul Fundației Dinu Patriciu.

Parteneri media: intrefete.ro, Jurnalul Nțional, metropotam.ro, port.ro, raluk.ro, Zoom tv, Zile și nopți, elefant.ro, evenimente-bucuresti.ro, vinsieu.ro, lumeabuna.ro, 9pm.ro.

bookblog.ro este cel mai important blog despre carti si lectura de pe internetul romanesc. In cei peste patru ani de existenta, el a devenit un reper pentru tinerii pasionati de lectura, un ghid care ii ajuta sa aleaga mai bine si mai usor cartile care merita citite.

spot_imgspot_img