HTC premiat pentru Excelenta Designului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

HTC Corporation, designer global de telefoane mobile, a fost premiat de catre trei organizații internaționale pentru excelența design-ului de produs, lucru care reflecta daruirea companiei pentru crearea experiențelor perfecte in viața de zi cu zi, experiențe care simplifica și imbunatațesc viața utilizatorilor.
Filosofia HTC pentru conceperea telefoanelor mobile adecvate intereselor și pasiunilor utilizatorilor se reflecta in fiecare dintre produsele premiate, rezultatul fiind vizibil prin premiile recente acordate de IDEA, dar și cele primite din partea red dot și IDA.
Scott Croyle, Vice Președinte Design in cadrul HTC: „Angajații HTC merita pe deplin premiile acordate de IDEA 2011, red dot 2011 și IDA 2010. Design-ul este multiplu premiat de jurii din regiuni foarte diferite și cu interese variate. Echipele noastre au ascultat feedback-ul primit de la utilizatori, au luat in considerare nevoile diferite ale acestora și au lucrat impreuna pentru ca design-ul produselor sa raspunda nevoilor și preferințelor utilizatorilor.”
HTC a primit patru premii in cadrul International Design Excellence Awards (IDEA) 2011, recunoscute drept „Oscarurile Design-ului”, eveniment susținut de revista Fast Company și de Idustrial Designers Society of America. Premiile obținute fac parte din categoria dispozitivelor pentru comunicare. HTC Droid Incredible a primit premiul Aur, HTC EVO 4G a primit Argintul, iar HTC Legend a fost premiat cu Bronz. In plus, HTC Aria a fost printre finaliștii categoriei gadgeturilor de comunicare.
Fondatorul și CEO al Smart Design, totodata membru al juriului IDEA, Davin Stowell: „Rigoarea selectarii celor mai bune design-uri din peste 2.000 de produse participante a culminat prin trei zile de discuții și dezbateri intense intre cei 20 de membri ai juriului ? suntem mandri de rezultatele deliberarii și de faptul ca am fost aleși ca reprezentanți ai profesiei noastre.”
Inaugurat in anul 1980 de catre Industrial Designers Society of America (IDSA), evenimentul International Design Excellence Awards Program (IDEA?) reflecta impactul, atat din perspectiva de business cat și a publicului, pe care designul il are in dezvoltarea economica și in experieța de utilizare.

HTC, distins cu premiul „red dot” acordat de Juriul Global
In luna martie 2011, HTC a primit trei premii din partea red dot. EVO 4G a caștigat cel mai important premiu de design: „red dot: best of the best”, distincție care premiaza designul de avangarda. In plus, HTC Legend și HTC Aria au caștigat un premiu red dot, garanție a calitații care se acorda numai produselor cu un design premium și care se diferențiaza substanțial de produse din aceeași categorie.

Red dot a fost analizat de un juriu la nivel internațional, a carui experiența ii ofera posibilitatea de a juriza aspectul intercultural al design-ului produselor inscrise. Aceste premii sunt sponsorizate de Red Dot Museum din Germania și Singapore. Competiția este adresata tuturor celor care vor sa iși faca cunoscuta brandul prin design.

Profesor Dr. Peter Zec, Președintele competiției: ” Modul in care HTC a ales sa interacționeze cu consumatorii a fost esențial in alegerea castigatorului. In fiecare an cautam brand-uri care transforma, in viața de zi cu zi, puterea design-ului in utilitate.”

International Design Awards (IDA) ofera HTC premiul Gold

In mai 2011, IDA, competiție care onoreaza design-ul inteligent și sustenabil, a recunoscut unicitatea design-ului HTC prin acordarea premiului Gold pentru HTC Legend la IDA Awards 2011.?

Jade Tran, Director IDA: „In acest an am avut cele mai multe inscrieri in competiție – mai mult de 65 de țari. Suntem foarte mandri sa vedem cum design-ul creeaza adevarate conexiuni intre consumatori și produse. HTC este un astfel de exemplu pentru categoria Phone and Communications Technology.”

O serie de designeri și antreprenori au creat International Design Awards in 2007 ca raspuns la lipsa de recunoaștere a design-ului multidisciplinar, inteligent și sustenabil.??

spot_imgspot_img