Clientii si angajatii Companiei IKEA au contribuit la strangerea a 10,1 milioane de euro pentru educatia copiilor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Anul acesta, jucariile de plus din magazinul IKEA s-au transformat in ajutoare de poveste pentru adevaratii eroi: copiii vulnerabili din toata lumea. Personajele principale de plus din acest an, Bufnita KATTUGGLA, broscuta TOSIG, iepurele PIPHARE, soricelul HASSELMUS si LILLGAMMAL, fetita cu scufita, le multumesc angajatilor si clientilor IKEA pentru implicarea in Campania Jucariilor de Plus pentru educatie!
Rezultatele obtinute ne-au dovedit ca puterea de a ajuta se afla in fiecare dintre noi. Cele peste 49.453 de jucarii de plus cumparate din Magazinul IKEA din Bucuresti se vor transforma in visuri implinite pentru copiii vulnerabili.
49.453 de jucarii de plus, din care 1.862 de carti de povesti, au fost cumparate de clientii magazinului IKEA din Bucuresti in perioada 9 noiembrie 2014 – 3 ianuarie 2015. Pentru fiecare jucarie de plus sau carte de povesti cumparate pe durata Campaniei Jucariilor de Plus, IKEA Foundation va dona cate 1 euro pentru proiecte educationale realizate de UNICEF si Salvati Copiii.
Clientii si angajatii IKEA din intreaga lume au strans 10,1 milioane de euro prin Campania anuala a Jucariilor de Plus, desfasurata in perioada 9 noiembrie 2014 – 3 ianuarie 2015, iar IKEA Foundation va dona aceasta suma catre UNICEF si Salvati Copiii pentru proiecte de educatie care se vor desfasura in 18 tari. Cu ajutorul donatiei de anul acesta, Salvati Copiii va sprijini educatia pentru copiii din grupurile marginalizate din Asia si Europa de Est. Fondurile donate catre UNICEF vor fi folosite pentru pentru initiativa „Scoli pentru Africa” in opt tari si pentru initiativa „Scoli pentru Asia” in China.
De la inceputul campaniei, in 2003, IKEA Foundation a donat 77 de milioane de euro care au contribuit la imbunatatirea oportunitatilor de educatie pentru mai mult de 11 milioane de copii din 46 de tari. Proiectele finantate au ca scop formarea profesorilor, imbunatatirea sistemelor de protectie a copilului, furnizarea de materiale didactice si cresterea ratei de scolarizare in cele mai sarace comunitati din lume.
„Colaborarea dintre Salvati Copiii Romania si IKEA Foundation le-a oferit copiilor vulnerabili din diferite zone ale tarii posibilitatea de a avea un viitor mai bun prin programul Sanse egale pentru toti copiii intr-o societate fara discriminare, inceput in 2012. Le multumim clientilor si angajatilor IKEA pentru implicarea din fiecare an in Campania …

spot_imgspot_img