Clubul lui Mititelu cere FIFA excluderea CS Universitatea Craiova din Liga a II-a

de Adrian Petculescu – Mediafax Publicat la: 05.09.2013 20:04 Ultima actualizare: 05.09.2013 20:28

FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, a anuntat, joi, pe site-ul sau oficial, ca a solicitat FIFA sa excluda din Liga a II-a gruparea CS Universitatea, finantata de primarie, si sa ii interzica acesteia sa foloseasca? insemnele, culorile si imnul.
“Astazi clubul nostru a sesizat FIFA cu o actiune impotriva Federatiei Romane de Fotbal si a SC Club Sportiv U Craiova SA. In cadrul actiunii am solicitat FIFA sa ne admita urmatoarele capete de cerere: 1. Excluderea SC Club Sportiv U Craiova SA din cadrul competitiei Ligii a II-a; 2. Obligarea acestei societati de a-si schimba denumirea; 3. Interdictia de a folosi, de catre aceasta societate, a culorilor, insemnelor, imnului, care apartin de drept clubului nostru; 4. Obligarea in solidar a FRF si Club Sportiv U Craiova SA de a plati suma de 50.000 euro, reprezentand daune interese, pentru fiecare zi in care si-au asumat istoria Clubului de Fotbal Universitatea Craiova. Urmeaza ca FIFA sa stabileasca un termen de judecata, cel mai probabil la sfarsitul lunii octombrie a acestui an”, se arata in comunicatul FC Universitatea.

In paralel, Fotbal Club Universitatea Craiova a inaintat o plangere penala Directiei Nationale Anticoruptie “pentru savarsirea mai multor infractiuni de catre toti cei implicati”.
FC Universitatea Craiova si CS Universitatea Craiova au fost primite in Liga a II-a, in urma sedintei din 14 august a Comitetului Executiv al FRF.
Dupa excluderea gruparii FC Universitatea Craiova, in vara anului 2011, Adunarea Genereala a FRF a oferit, anul trecut, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *