Cluj: Emil Boc a sarbatorit victoria in alegeri cu tinerii democrat-liberali si conducerea PDL Cluj

de Vasile Magradean Postat la: 12.06.2012 23:38 Ultima actualizare: 12.06.2012 23:39

RAUL STEF / MEDIAFAX FOTO

Primarul ales al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a sarbatorit, marti seara, victoria din alegerile locale intr-un local din municipiu, alaturi de membri ai conducerii PDL Cluj si ai organizatiei de tineret a partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Boc a ajuns, in cursul serii de marti, la un local din centrul municipiului Cluj-Napoca insotit de sotia sa, Oana, la o intalnire organizata de PDL Cluj pentru membrii care s-au implicat in campania electorala.
“Am venit sa sarbatorim victoria lui Emil Boc in alegerile locale impreuna cu tinerii si seniorii din PDL Cluj implicati in campania electorala. A fost o campanie grea, pe care am castigat-o la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Era si mai frumoasa petrecerea daca si Alin Tise ar fi castigat Consiliul Judetean Cluj. Oricum, un merit mare in aceasta victorie au avut-o tinerii din PDL Cluj si ei trebuie felicitati”, a declarat unul dintre participanti.
La sarbatorirea rezultatului alegerilor au participat, printre altii, presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, presedintele in exercitiu al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, vicepresedintele CJ Cluj, Alexandru Coroian, primarul interimar Radu Moisin, fostul prefect Florin Stamatian, consilieri locali.
Liderul PDL, Emil Boc, a redevenit primar al Clujului cu 53.674 de voturi (40,61%), in timp ce Marius Nicoara (USL), principalul sau contracandidat, a obtinut 52.251 de voturi (39,53%), diferenta dintre cei doi fiind astfel de 1.423 voturi, potrivit rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj.
Duminica seara, exit poll-urile il indicau pe Marius Nicoara castigator al alegerilor pentru Primaria Cluj-Napoca.
Luni seara, reprezentantii USL au contestat la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj rezultatele oficiale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *