Protest a trei sute de persoane la Hunedoara fata de modul de desfasurare a alegerilor locale

de Ramona Rosulescu Postat la: 12.06.2012 23:34 Ultima actualizare: 12.06.2012 23:35

FOTO ARHIVĂ

Aproximativ trei sute de persoane din municipiul Hunedoara au protestat, marti seara, pe platoul din fata teatrului din oras, nemultumiti de modul in care s-au desfasurat alegerile locale, actiunea de protest fiind, potrivit jandarmilor, una autorizata.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara, actiunea de protest a fost organizata de Asociatia Revolutionarilor Decembrie 1989, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Actiunea de protest a fost autorizata in intervalul 18:00 – 20:00 si s-a desfasurat fara incidente”, a declarat Nicolae Raducu, purtatorul de cuvant al IJJ Hunedoara.
Oamenii s-au declarat nemultumiti de modul in care s-au desfasurat alegerile locale si de rezultatele in urma alegerilor pentru Primaria Hunedoara si au reclamat in in acest oras ar fi avut loc fraude electorale.
In urma numaratorii paralele a voturilor facuta de partidele politice, primar al municipiului Hunedoara a fost ales reprezentantul unei aliante electorale intre PDL, UNPR si PNTCD, Uniunea Social-Populara (USP), Viorel Arion, care este deputat de Hunedoara, acesta fiind urmat de independentul Barna Bende, sustinut de USL.
Potrivit numaratorii paralele, Viorel Arion a obtinut 11.041 de voturi, iar Barna Bende 10.281.
Actiunile de protest, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *