Cluj. Hot de diamante si bijuterii in valoare de peste 50.000 de euro, arestat preventiv

Un barbat de 36 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv, dupa ce a spart o locuinta din cartierul clujean Buna Ziua de unde ar fi furat diamante,?bijuterii si electrocasnice in valoare de 50 de mii de euro.
“Politistii specializati in investigatii criminale au identificat si retinut un barbat, de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, banuit ca a furat dintr-o locuinta diamante, bijuterii si alte bunuri, in valoare de peste 50.000 de euro.
In urma activitatilor efectuate, politistii au depistat un barbat, de 36 de ani, care ar fi patruns, in noaptea de 25 spre 26 iunie a.c., intr-un imobil din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras bunuri de mare valoare.
Totodata, la data de 26 iunie a.c., in baza probatoriului administrat in cauza, politistii au efectuat o perchezitie la domiciliul barbatului, in urma careia au fost depistate si recuperate bijuterii, telefoane mobile, laptop-uri, aparate de fotografiat si ceasuri, bunuri susceptibile a proveni din savarsirea furtului din locuinta.
Barbatul a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *