CM 2018. Unii cu ratarile, altii cu golurile. Danemarca, victorie norocoasa cu Peru, in Grupa C

Unicul gol al meciului a fost marcat de Yussuf Poulsen, in minutul 59.In minutul 44, arbitrul Bakary Gassamba a apelat la arbitrajul video dupa un fault al lui Poulsen asupra lui Cueva. Christian Cueva a executat insa nu a reusit sa transforme lovitura de la 11 metri.
Clasament grupa C:
1.
Franta
1
1
0
0
2:1
3

2.
Danemarca
1
1
0
0
1:0
3

3.
Australia
1
0
0
1
1:2
0

4.
Peru
1
0
0
1
0:1
0

Cele mai importante faze ale meciului:
Min. 60 GOL Danemarca. Yussouf Poulsen marcheaza impotriva cursului jocului. Danezii erau dominati categoric, dar au scapat pe contraatac, iar Poulsen a finalizat actiunea rapida cu un sut pe langam portar! Autorul pasei de gol a fost Christian Eriksen. Danemarca – Peru 1-0!
Min. 45+1 Penalty pentru Peru, dictat dupa ce arbitrul a apelat la sistemul arbitrajului video. A executat Christian Cueva, jucatorul lui FC Sao Paolo, dar mingea s-a dus mult peste poarta!
Min. 29 O noua oportunitate irosita de peruvieni! Jefferson farfan se afla la finalizare insa balonul sau este blocat in ultima clipa, printr-o intervenmtie prin alunecare, si trimis in corner.
Min. 13 Peru are o sansa importanta de a deschide scorul! Andre Carillo prinde un sut bun de la marginea careului, dar Kasper Schmeichel reuseste sa respinga!
Componenta formatiilor:
Peru: Pedro Gallese – Luis Advíncula, Alberto Rodríguez, Christian Ramos, Miguel Trauco – Renato Tapia, Yoshimar Yotún – André Carrillo, Christian Cueva, Edison Flores – Jefferson Farfán.
Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen – Kvist, Delaney -Poulsen, Eriksen, Sisto – N. Jorgensen.
Danemarca a lipsit de la ultimele doua Cupe Mondiale, dar acum echipa sa nationala este una foarte echilibrata, capabila sa treaca de faza grupelor. Vikingii s-au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *