Coaste de miel in crusta de ierburi, cu sos de iaurt

Pentru friptura
1, 2 kg coaste de miel, curatate
rozmarin
4 catei de usturoi
cimbru
coaja de la ? de lamaie
sare
piper
2 linguri ulei
1 lamaie
1 capatana de usturoi, taiate in jumatate
Pentru sos
150 g iaurt grecesc
2 linguri menta tocata
2 catei de suturoi
1 lamaie
sare
piper
Cum se prepara coastele de miel
Scoti coastele din frigider cu o ora inainte sa le prepari. Zdrobesti in mojar cimbrul cu rozmarinul, adaugi coaja de lamaie, cei 2 catei de usturoi, sare, piper si uleiul. Omogenizezi si freci coastele de miel cu acest amestec.
Le lasi cel putin 30 de minute sa patrunda aromele in carne. Le pui intr-o tava tapetata, adaugi capatana de usturoi, le …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *