Marian Vanghelie anunta dezvaluiri despre alegerile din 2009: Sunt al dracului de bun, pentru ca stiu tot. La balamuc cu toti!

Marian Vanghelie spune ca nu stie clar despre vreo intalnire acasa la Gabriel Oprea cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, dar ca are toate datele necesare pentru a afirma ca acestia au fost implicati in rezultatul alegerilor.
“Eu stiu tot. Va pot spune un singur lucru. In zilele urmatoare voi face o conferinta de presa pe acest subiect. Daca va uitati la unele declaratii de-ale mele de dupa perioada aia… Parca am avut o intuitie, ca ce spuneam eu atunci se dovedeste acum. Nu stiam neaparat ca au fost la Gabriel Oprea. Stiam de implicarea lui Oprea, de implicarea lui Coldea si asta pentru ca nu doar eu cunosteam. Stiau mai multi, dar nu au curaj sa vorbeasca. Eu cunosc fenomenul. M-am ocupat de campania lui Mircea Geoana, nu doar in Bucuresti, ci in foarte multe judete. Stiu ce s-a intamplat cu diaspora. Voi face o analiza pe baza materialelor prezentate de Dan Andronic punctuala si foarte clara si logica, cu toate tipurile de informatii pe care le am. Cei care ar putea sa vorbeasca nu sunt multi, poate ii numar pe degetele de la o mana, sunt cei care au fost implicati in campania electorala de la partidele importante din Romania in 2009. Parerea mea personala e ca si dupa 2009 aceeasi elemente sau ocupat de diferite aranjamente si decizii politice in Romania, care au hotarat soarta romanilor dupa cum au crezut unii ca trebuie sa functioneze lucrurile”, a spus Marian Vanghelie.
“Unii au crezut in expresia aia: “Noi suntem statul”. Stiti, din pacate am vazut intr-un film, in Suleyman, cand unul din baietii lui Suleyman spunea “eu sunt statul”. Dar acolo mergea, ca se prelua o mostenire. Oamenii astia, intr-o tara in care vorbim despre statul de drept, chiar se credeau ca ei sunt statul. Si mai cred ca sunt si astazi. O sa mai fie un pic statul. Un pic, un pic, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *