Companiile pot vedea acum printr-un click topul celor mai activi, respectiv inactivi angajati

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Compania Amplusnet, singurul producator roman al unei solutii complete de monitorizare a angajatilor (internet, site-uri, aplicatii, chat, documente), a lansat Cyclope ? Monitorizare Angajati versiunea 4.0.

Pe langa functionalitatile existente (prezenta la munca, orele suplimentare, timpul petrecut online, site-urile vizitate, raportul de productivitate, documente) acum companiile pot printr-un singur click sa aiba un raport complet al celor mai activi, respectiv inactivi angajati, topul aplicatiilor folosite, topul site-urilor vizitate si topul angajatilor care au petrecut cel mai mult timp online.
Noua versiune implementeaza posibilitatea de a realiza o serie de rapoarte cu informatii exacte despre activitatea angajatilor si productivitatea muncii.

Topul celor mai activi, respectiv inactivi angajati printre cele mai dorite rapoarte de catre companii

`In perioada de pre-lansare a aplicatiei apelam la clienti pentru testa si a ne indruma in crearea celor mai utile rapoarte. Majoritatea managerilor au dorit sa aiba informatii si rapoarte cat mai complete la nivel de companie si departamente`, a declarat Ionel Orza, Managing Partner Amplusnet. `Multe dintre companii acum trag linia: cheltuieli inutile, personal neproductiv, toate sunt studiate. Topul celor mai activi, respectiv inactivi angajati au fost printre cele mai dorite rapoarte`.

Spre deosebire de alte produse similare, Cyclope este singura solutie care ofera detalii despre activitatea efectiva in cadrul aplicatiilor, fie ele productive, respectiv neproductive. Managerii pot defini un set de reguli cu privire la activitatea angajatilor si alerte aferente incalcarii lor. Astfel evaluarea activitatii angajatilor si identificarea abuzurilor devin extrem de facile.

Noile rapoarte si in versiune Demo online

Cyclope Monitorizare- Angajati versiunea 4.0 este disponibil acum si in versiune Demo online.
`Avem parteneri si clienti care nu au timp sa downloadeze si sa evalueze noi aplicatii si programe, chiar daca le considera utile si atunci o aplicatie demo ii ajuta sa ia o decizie in mai putin de cinci minute`, a mai declarat Ionel Orza, Managing Partner Amplusnet. Versiunea demo este accesibila la adresa http://www.cyclope.ro/demo

Solutia Cyclope isi mentine caracterul neinvaziv, prin faptul ca nu urmareste sa inregistreze continutul documentelor, mesajelor, email-urilor, ci este un instrument complet transparent care monitorizeaza activitatea angajatilor in stransa legatura cu timpul de lucru.

spot_imgspot_img