Invitatie la spectacol: Passe-Partout – Dan Puric prezinta „Doi dintre noi”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daca mergeti Miercuri, 11 Februarie 2009, orele 19:30, la „Doi dintre noi”, este aproape sigur ca o sa va placa, dar dupa ce iesiti din sala, va intrebati daca a fost teatru sau dans. Pentru ca este putin diferit chiar si de spectacolele cu care ne-au obisnuit cei din trupa „Passe Partout – Dan Puric”.

De fapt, este un emotionant eseu vizual si coregrafic, care a imprumutat multe elemente teatrale. Atat de multe incat in orice moment risca sa se apropie de teatru pana nu mai ai indoieli, ca apoi sa se indeparteze din nou. Si chiar aceasta separare fragila si incerta este calitatea spectacolului. Povestea de iubire se scrie din gesturi declansate si comentate de muzica, expuse in trairi teatrale.
Spectacolul „Doi dintre NOI”, prezentat in limbajul teatral universal promovat in Romania de trupa „Passe-Partout Dan Puric”, prilejuieste desfasurarea unei sensibile demonstratii de miscare, sunet si imagine, in care gestul strict uman se imbina cu sensurile iubirii si cu istoria artelor si a muzicii pe un parcurs milenar, de la Vivaldi si Pieroo della Francesca pana la ritmurile cele mai noi.
Unicitatea acestui limbaj universal de comunicare teatrala este data de felul in care actorii alatura diferite forme de expresie scenica, de la pantomima clasica si comportamentala, tango, flamenco, balet, dans contemporan, pe care le folosesc pentru transmiterea unor idei, trairi si sentimente.
Un „love story” clasic, senzual, expresiv desfasurat pe durata parcursa de cand s-a descoperit dragostea si pana azi.

„Ana Pepine si Paul Cimpoieru au preluat mentalitatea mea si au reusit cu ?Doi dintre noi? sa ma surprinda si pe mine. Prin imbinarea perfecta a teatrului-dans si a pantomimei, printr-un limbaj international, ei au indus spectatorului o stare de vis, ce nu poate fi definita, comparata sau catalogata. Acest efect il are teatrul fara vorbe, este ca o taina, fara de nume, pe care o descoperi si vrei sa o pastrezi” (Dan Puric)

Relatii si rezervari bilete, zilnic intre orele 11-18 la telefon 021/315.89.80 si 0734.540.593 – Sala Rapsodia(Str. Lipscani nr. 53)

spot_imgspot_img