Comunitatea artistica deplange moartea lui Sebastian Papaiani. Alexandru Arsinel: Dispare inca un actor de un farmec extraordinar, unic

Comunitatea artistica deplange moartea actorului Sebastian Papaiani, care a incetat din viata marti dimineata, la varsta de 80 de ani.
Actorul Alexandru Arsinel si-a exprimat, marti, regretul pentru moartea lui Papaiani. “Regret foarte mult. Este inca unul dintre marii artisti care au disparut din ceea ce inseamna viata pe pamant. Este prea trist (…) E regretabil. Dispare inca un actor de un farmec extraordinar, unic”, a declarat Alexandru Arsinel, pentru Agerpres.
Rodica Popescu Bitanescu a declarat, pentru Digi24:?”Amintirea care ne-a legat a fost primul nostru turneu, pe care l-am facut ca studenti, in anul IV. Atunci am dormit toti intr-un vagon, mancam impreuna, stateam impreuna, jucam impreuna. Era o distractie cum nu pot sa va spun”.
Actorul George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis: “Am avut sansa sa debutez cu el in anii 1990, sa mergem in turnee, sa stau cu el in camera si sa imi povesteasca despre teatru. Era un om absolut… De un umor si de o bunatate extraordinara, un om care punea multa pasiune in tot ceea ce facea. Este tare pustiu. Comedia in Romania a devenit foarte trista si suferinda. Iata, intai Gyuri si acum nenea Bica. Este o comedie trista”, a spus George Ivascu, pentru News.ro.
Actorul Mircea Diaconu: “Stiam ca e bolnav, dar speram ca se va rezolva. La fel ca toti marii actori, era cum il stia o tara intreaga. Nu s-a ascuns de lume sa fie cu doua fete – una publica si una acasa. Nu. Era la fel. Era dulce, plin de umor, dar, in ultima vreme, se adaugase – sigur, tot cu umor o facea – o revolta, o enervare, pe destinul generatiei noastre, care il supara, il dezamagea, il intrista, il durea foarte tare. Si, din pacate, s-a dus pe partea ailalta cu ea cu tot. Pleaca nefericiti, din pacate, pleaca neimpacati. Nu stim sa ne purtam ca societate, sa zic asa, cu valorile, indiferent daca e vorba de actori importanti sau de alte profesii, oameni care au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *