Concertul Pet Shop Boys se amana pentru 25 Noiembrie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Concertul pe care formatie britanica Pet Shop Boys trebuia sa il sustina pe 19 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, a fost reprogramat pentru data de 25 noiembrie, au anuntat organizatorii evenimentului, Media Services Events.

Potrivit acestora, concertul a fost amanat din cauza faptului ca inmormantarea managerului trupei, Dainton Connell, va avea loc in pe 19 octombrie, data la care Pet Shop Boys trebuiau sa concerteze la Bucuresti. Connel a murit pe 5 octombrie, intr-un accident care a avut loc la Moscova. Procedurile de repatriere a corpului neinsufletit au dus la amanarea inmormantarii pana saptamana viitoare.

Din respect pentru unul dintre cei mai vechi angajati ai lor, dar si prieten apropiat, Neill Tennant si Chris Lowe trebuie sa participe la slujba de inmormantare.

Concertul reprogramat va avea loc duminica, 25 noiembrie, in aceeasi locatie, iar biletele vandute pana acum raman valabile. Aceasta este prima data in care Sala Palatului va fi libera pentru concert. Schimbarea locatiei ar fi dus si la schimbarea biletelor, ceea ce ar fi cauzat si mai mult disconfort fanilor.

Pentru cei care au cumparat bilete dar nu pot participa la concertul reprogramat in noiembrie, contravaloarea biletelor va fi returnata.

spot_imgspot_img