Concurs BaByliss Paris: Castiga un aparat Twist Secret, solutia perfecta pentru orice fel de impletituri

Impletiturile nu se vor demoda niciodata, ba chiar sunt din c in ce mai apreciate. Vrei sa ai un aparat special care te va ajuta sa ai cele mai frumoase impletituri? Sfatulparintilor.ro si BaByliss Paris te invita la concurs!
Raspunde la intrebarea “Cat timp petreci impletind coditele fetitei tale si cum crezi ca te-ar ajuta Twist Secret?” si poti castiga unul din cele doua aparate Twist Secret, plus setul de accesorii Fun Attitude, oferite de BaByliss Paris.

Cand se desfasoara concursul
Concursul se desfasoara in perioada 7-16 martie 2016.

Ce castigi
Poti castiga unul dintre cele doua aparate Twist Secret, plus setul de accesorii Fun Attitude, oferite de BaByliss Paris.

*fotografie cu titlu de prezentare

Afla mai multe informatii despre aparatul Twist Secret aici.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: dogaru iulian, Paval Anca

Cum participi la concurs
Vino pe Sfatulparintilor in perioada 7-16 martie 2016 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.
“Cat timp petreci impletind coditele fetitei tale si cum crezi ca te-ar ajuta Twist Secret?”?

Cand se afiseaza castigatorii
Castigatorii se afiseaza joi, 17 martie 2016, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale doua raspunsuri.

Succes tuturor!

REGULAMENT CONCURS1. Concursul Castiga un aparat Twist Secret, solutia perfecta pentru orice fel de impletituri este valabil in perioada 7-16 martie 2016.
2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur. Din text trebuie sa reiasa sexul copilului. Raspunsurile care nu corespund acestei cerinte nu vor fi luate in considerare.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 2 premii oferite de BaByliss Paris, respectiv cate un aparat Twist Secret, plus setul de accesorii Fun Attitude.
4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *