Efectul raziilor ANAF la Dragonul Rosu. Chinezii au facut ceva surprinzator

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

ANAF

Efectul raziilor ANAF la Dragonul Rosu: declararea TVA a crescut cu 142%, iar comerciantii chinezi au platit in vama cu 65% mai mult TVA aferenta produselor importate.

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala au verificat si monitorizat 4.690 de firme, care isi desfasoara activitatea in 112 dintre cele mai importante centre comerciale angro din Romania, in cadrul operatiunii „Cristal”, care s-a derulat la nivel national in perioada 19 octombrie 2015 – 28 februarie 2016.
Totodata, prin operatiunea „Hermes” s-a inceput destructurarea lanturilor tranzactionale frauduloase si eliminarea intermediarilor cu potential fraudulos interpusi in lanturile si circuitele de comert angro, fapt care a determinat o crestere semnificativa a gradului de conformare fiscala a comerciantilor finali.

Ca urmare a „scurtarii” lantului de aprovizionare cu marfuri de provenienta intracomunitara sau din import, firmele care au puncte de lucru, sedii sociale sau domicilii fiscale in zona complexului Dragonul …

spot_imgspot_img