Concurs dedicat start-up-urilor, cu premii totale de 100.000 de euro. Zeci de antreprenori s-au inscris

Organizata de Impact Hub din Cluj-Napoca, semifinala competitiei va avea loc miercuri, in capitala, iar la sfarsitul acesteia, 10 startup-uri vor intra in lupta pentru unul din cele 3 premii, in valoare de 10.000 de euro, 20.000 de euro si 70.000 de euro.
In paralel cu semifinala, cei pasionati de antreprenoriat pot participa in mod gratuit, in baza inscrierii in avans pe?site-ul evenimentului, la o serie de panel-uri si discutii pe teme relevante pentru acest domeniu.
Evenimentul le prilejuieste participantilor intalnirea cu antreprenori de success si experti de business, precum si cu dezvoltatori de incubatoare si acceleratoare, care ii pot ajuta sa isi dezvolte afacerea aflata la inceput de drum.
“Tehnici si metode pentru a avea un business sustenabil, surse de finantare pentru startup-uri, drumul parcurs de la idee la un business de succes – sunt cateva dintre subiectele abordate”, spun organizatorii intr-un comunicat.
Prezentarea celor 10 startup-uri finaliste si ceremonia de premiere a celor trei castigatori vor avea loc pe 23 noiembrie. Juriul competitiei este alcatuit din profesionisti din mediul de business.
Selectia urmareste oportunitatea afacerii si potentialul ei de crestere, analiza modelului de afacere precum si strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiara si sustenabilitatea pe termen lung, experienta si angajamentul echipei de management.
Startarium este o platforma care ofera resurse necesare pentru lansarea si dezvoltarea unei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *