Concursul Royal Horse Show Jumping asteapta peste 120 de concurenti in perioada 19-22 iulie.

Royal Horse Show Jumping, etapa nationala de sarituri peste obstacole, pe criterii de varsta, a cailor de 4, 5, 6 si 7 ani, asteapta participarea a peste 30 de cluburi sportive ce insumeaza peste 120 de cai. Sportivii se vor intrece in peste 15 probe desfasurate pe parcursul celor 4 zile de concurs, de joi pana duminica. Valoarea totala a premiilor este de peste 22.000 de lei.
Evenimentul ecvestru ofera spectatorilor o experienta unica plina de magia unui sport regal, picurat cu adrenalina unui concurs hipic cat si momente atent selectionate cu dresaj de cai si demonstratii ecvestre. In plus, toti vizitatorii au sansa de a participa la “Premiul vizitatorului” ce are ca premii vouchere la restaurant si sedinte de calarie.
Printre cluburile invitate sa participe in concurs se numara: Arkadia Bucuresti, CSM Sibiu, Clubul de Echitatie Bucuresti, Clubul de Echitatie AgroInternational, Equestria Bucuresti, Hipocan Corbeanca, CS Top Horse, CS Decebal CS Tracus Transilvania, Magna Equitim Craiova, Felix Topescu Bucuresti, Incitato Cluj, Napoca Sport Horse, CS Almira, Piccadilly Bucuresti, Regatul cailor Bucuresti, Romsilva, Steaua Bucuresti, Top Class Bucuresti, Transilvania Sport Horse Cluj.
Etapa Royal Horse Show Jumping 19-22 iulie 2012 este un eveniment organizat de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *