Consilierele premierului Emil Boc: trei blonde si o satena

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Premierul Emil Boc si-a imbogatit colectia de consilieri personali cu o serie de frumuseti blonde si o …satena. Cu trei din ele a mai avut de-a face la Cluj, fiind colaboratoare de nadejde pe vremea cand acesta isi exercita mandatul de edil al acestei urbe. Cea de-a patra, Andreea Vass a venit la Palatul Victoria de sub aripa protectoare a prim-vicepresedintelui PDL, Theodor Stolojan.

Gabriella Stefania Ferencz era considerata mana dreapta a primarului si politicianului Emil Boc. In prezent a fost numita sefa de cabinet a premierului si consilier de stat al primului-ministru. Cei doi au o istorie comuna fructuoasa. Ferencz are 32 de ani si este este jurista de formatie. Nascuta la Targu Lapus, Ferencz a urmat studii de drept la Bucuresti. Lucreaza cu Emil Boc din 2001, ca sefa de cabinet a deputatului PD. Din 2004 a urcat treptele carierei in administratia publica locala, devenind director general al Directiei Patrimoniului municipiului si evidenta populatiei din cadrul Primariei Cluj-Napoca. Se dovedeste un foarte bun om de PR pentru primarul Boc care decide sa continue colaborarea si la Palatul Victoria. In acest moment, Ferencz coordoneaza si activitatea de comunicare cu mass-media a premierului. (Foto: Gabriella Stefania Ferencz, Ziua de Cluj)

Cynthia Curt este consilier de stat in cadrul Cancelariei Guvernului Boc. Are 34 de ani si a fost asistent universitar la catedra lui Emil Boc de la Universitatea Babes Bolyai. La sfarsitul anului 2005, continuarea colaborarii cu Boc, devenit primar de Cluj, i-a adus propulsarea in scaunul de subprefect al judetului, fara a fi membru de partid. A fost schimbata din functie in primavara anului 2008, primind spre compensare o functie ca inspector guvernamental. (Foto: Cynthia Curt, Monitorul de Cluj)

Andreea Vass a devenit in aceasta luna consilier personal al premierului. Cunoscuta si ca „blonda lui Stolo”, Andreea Vass este doctor in economie, cercetator la Institutul de Economie Nationala al Academiei Romane si colaborator la Academia de Stiinte Economice. Tanara a fost consilier in cadrul Departamentului de Politici Economice si Sociale al Administratiei Prezidentiale, in perioada 2005- 2007, iar din luna decembrie a anului 2007, consilier in cadrul Parlamentului European. (Foto: Adreea Vass)

Raluca-Elena Irofti este ultima achizitie feminina intrata in cercul consilierilor personali ai primul-ministru. Fost inspector de specialitate la Serviciul de Protocol Secretariat al Primariei Cluj, Irofti este cea de-a treia ardeleanca cooptata de Boc in echipa sa de consilieri personali. Beneficiara in 2007 a unei burse de studii in SUA, Irofti se poate lauda cu obtinerea un autograf de la senatorul de Ilinois, actualul presedinte SUA, Barack Obama.

spot_imgspot_img