Un american si-a impuscat familia si apoi s-a sinucis, pentru ca si-a pierdut locul de munca

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Criza financiara face noi victime in SUA. Un barbat din Los Angeles si-a impuscat sotia si pe cei cinci copii, iar apoi s-a sinucis. Americanul a recurs la acest gest dupa ce atat el, cat si sotia sa, au ramas fara un loc de munca.

Totul s-a petrecut marti seara, intr-un orasel de langa Los Angeles. Ervin Lupoe, tata a cinci copii, a scris unui post de televiziune ce avea de gand sa faca. Desi jurnalistii au alertat imediat politia, a fost prea tarziu.

„Trecea printr-o perioada foarte grea la serviciu, asa a spus in scrisoarea de doua pagini. Avea probleme la serviciu si asta l-a determinat sa se sinucida si sa isi omoare intreaga familie”, a declarat unul dintre anchetatori.

Vecinii sunt socati si spun ca barbatul nu trebuia sa recurga la un gest atat de disperat din cauza problemelor financiare.

„Incredibil! Inca o familie a murit pentru asta. Nu se poate sa se tot intample asa ceva. Trebuie sa fim puternici in fata problemelor economice, doar am mai trecut prin asta. Trebuie sa mergem inainte. In mod sigur, barbatul era slab”, sustine unul dintre vecini.

Primarul Los-Angeles-ului a fost si el socat de tragedie.

„Nu exista cuvinte pentru a descrie aceasta tragedie. Nu avem cum sa intelegem acest gest. Pot spune ca nu cunosc pe nimeni care sa inteleaga cum poate cineva sa isi ia soarta in propriile maini printr-un gest atat de disperat”, a declarat Antonio Villaraigosa, primarul Los Angeles-ului.

Se pare ca gestul sau a fost unul premeditat. In urma cu o saptamana, americanul si-a retras copiii de la scoala din localitate si le-a spus tuturor ca familia urma sa se mute intr-un alt stat. Apoi, dupa ce a planificat totul, si-a impuscat familia.

spot_imgspot_img