Constelatii Familiale – Cine esti tu in familia ta? Workshop 2-3 martie 2019, Bucuresti

WORKSHOPUL DE CONSTELATII FAMILIALE este un workshop experiential, care iti ofera posibilitatea de a merge dincolo de cunoscut, scotand la lumina realitati ascunse ale subconstientului si de a modifica in timp real energia psiho-emotionala.
Constelatiile Familiale reprezinta o metoda terapeutica de lucru in grup, iar numele de constelatii nu are implicatii astrologice, acest nume a aparut datorita asemanarii pe care o regasim in modul specific al acestei metode de a privi fiecare individ si modul in care stelele se influenteaza reciproc. Astfel, individul este privit ca facand parte dintr-un context mai mare (familia, comunitati de care apartine) dar si ca aducand o influenta fiecarui membru din familie/comunitate si primind la randul sau o influenta de la acestia.

Exista deci o permanenta comunicare care ne influenteaza in mod direct vietile si la care ne uitam in cadrul acestui workshop pentru a aduce echilibru intr-o situatie specifica pe care o experimentam: acasa, la serviciu sau firma pe care o conducem, in relatie cu mama, tata, partenerul de viata sau copilul, o boala etc.

CUM SE DESFASOARA ?
Persoana care vrea sa-si lucreze constelatia este invitata printr-o discutie cu facilitatorul sa expuna pe scurt situatia respectiva si cateva date importante din istoria familiei.
Se aleg apoi reprezentanti din participantii la workshop pentru membrii familiei (mama, sora etc) sau pentru concepte abstracte (frica, viitorul, casa etc). Participantii alesi vor incepe sa experimenteze intr-un mod direct (prin prezenta campului constient) senzatii specifice in corp, emotii sau intuitii care apartin persoanei pe care o reprezinta. Prin impartasirea acestor trairi si cu ajutorul anumitor fraze vindecatoare specifice acestei metode ,se ajunge la o rezolutie optima.
In cadrul workshopului se pot lucra constelatii ce pot aborda o serie de teme personale din mai multe arii precum cea profesionala, familiala, relationala, de sanatate, spirituala.

CU CE MA POATE AJUTA PARTICIPAREA LA GRUPUL DE CONSTELATII?
In functie de tema personala a fiecaruia, va poate ajuta sa:

DEBLOCATI si constientizati planul subtil, emotional unde s-a creat o boala fizica sau infertilitate
ECHILIBRATI relatia cu partenerul, copilul sau o alta persoana
DESCOPERITI drumul personal in viata
REGLATI relatia pe care o aveti cu banii si planul material
DEPASITI o situatie personala dificila: depresie, anxietate etc.
EVOLUATI in planul dezvoltarii personale si/sau spirituale
VA IMBOGATITI cunostintele de psihologie umana prin eperimentare directa
ACCEPTATI si exprimati cu usurinta emotiile
DEZVOLTATI propria intuitie
SIMTITI sentimentul de eliberare si libertate interioara
FITI intr-un spatiu de armonie si autenticitate
CHIAR DACA NU VA LUCRATI PROPRIA CONSTELATIE, IN TIMPUL REPREZENTARILOR PRIMITI CONSTIENTIZARI PUTERNICE CARE VA POT OFERI RASPUNSURI SI SOLUTII LA PROPRIILE SITUATII DE VIATA.
Mai multe informatii despre cum se desfasoara un workshop de Constelatii Familiale gasiti aici.Sau video aici.
Constelatiile familiale actioneaza in interiorul campului familial si astfel efectele sale se resimt si asupra persoanelor care nu au fost prezente dar au fost reprezentate in constelatie .
Aceasta metoda a fost conceputa de Bert Helinger – terapeut german care a fost si misionar in Africa de Sud in comunitatile Zulu dar si preot romano-catolic .
El a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *