Contestatia lui Vadim Tudor privind candidatura la europarlamentare, respinsa de TB

de Otilia Ciocan Publicat la: 06.04.2014 20:48 Ultima actualizare: 06.04.2014 20:49

Tribunalul Capitalei a respins, ca neintemeiata, contestatia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare, insa decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Vadim Tudor a contestat la Tribunalul Bucuresti (TB) decizia Biroului Electoral Central (BEC) prin care i-a fost respinsa candidatura, demersul sau fiind respins, duminica, de aceasta instanta.
Hotararea TB va putea fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va da o decizie definitiva in cel mult doua zile de la inregistrarea cererii, dar nu mai tarziu de 15 aprilie.

“In 27 martie, cand la orele 13.00, noi am depus lista cu 225.000 de semnaturi, puteam depune si mai multe, dar era inutil, pana la ora 24.00, cand a incheiat lucrarile BEC-ul, erau 11 ore. Aveau timp sa receptioneze listele, niste oameni din corpul lor tehnic au verificat, nu puteau sa vada ca e o inadvertenta, ca e o chestiune minora? Ne spuneau si le remediam, cum au facut si cu alte partide, dar noua nu ne-au spus. Pentru reaua lor credinta vor plati chiar penal”, spunea Corneliu Vadim Tudor, in fata jurnalistilor, vineri, la Tribunalul Bucuresti.
Tot la TB s-au mai judecat, alte 24 de contestatii la decizii similare ale BEC. Intre acestea s-au numarat cele depuse de Mircea Diaconu, Gheorghe Funar si Noua Republica.
In cazul lui Diaconu, TB a decis, sambata, admiterea contestatiei lui Mircea Diaconu privind candidatura …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *