Contul de e-mail al unui deputat, spart de hackeri, care au trimis mesaje prin care cereau bani

de Departamentul Corespondenti Publicat la: 11.04.2014 19:07 Ultima actualizare: 11.04.2014 19:10

Deputatul Iulian Vladu, presedinte al PDL Dambovita, a depus o plangere la Politie dupa ce hackerii i-au spart contul de e-mail si au trimis persoanelor din lista de contacte mesaje prin care cereau bani in numele sau, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul organizatiei judetene Dambovita a PDL, Iulian Vladu, a anuntat, vineri, ca adresa sa de e-mail a fost sparta, iar hackerii au trimis persoanelor din lista sa de contacte mesaje prin care solicita bani in numele lui, Vladu cerand celor care au primit aceste mesaje sa nu dea curs solicitarilor.

In urma atacului cibernetic, deputatul Iulian Vladu a anuntat ca a depus o plangere la Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita.
Reprezentantii acestei institutii au declarat corespondentului MEDIAFAX ca sesizarea a fost inregistrata de ofiterii de la combaterea criminalitatii organizate, care si-au declinat competenta in acest caz in favoarea procurorilor de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).
In mesajele trimise …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *