Dragnea: Exista multe voci care exprima dorinta ca Ponta sa candideze; decizia finala o ia el

de Departamentul Corespondenti Publicat la: 11.04.2014 19:23 Ultima actualizare: 11.04.2014 19:24

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca exista multe voci care exprima dorinta serioasa ca Victor Ponta sa candideze la prezidentiale, insa decizia finala va trebui sa o ia acesta, “atunci cand va simti ca trebuie ales”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Exista multe voci care nu insista, ci care exprima o dorinta, una serioasa, ca Victor Ponta sa candideze, ceea ce mi se pare firesc, dar decizia finala, la fel de firesc mi se pare, trebuie sa o ia Victor Ponta atunci cand va simti ca trebuie ales si eu am mare incredere in el”, a afirmat Dragnea intr-o conferinta de presa.

El a adaugat ca ramane valabil ceea ce a mai spus: “Pana cand in mod oficial PSD isi va stabili candidatul, orice varianta este posibila”.
“Important este ca PSD sa sustina un candidat care sa aiba capacitatea sa reunifice aceasta tara, aceasta societate. Nu trebuie sa ne limitam discutia la una despre persoane, ci trebuie sa extindem discutia si analiza despre un om care isi poate construi o echipa si care sa puna la masa toate institutiile, pentru ca aceasta tata sa ajunga unde ii este locul, o tara respectata, unde bunastarea sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *