Coperta revistei de benzi desenate, vanduta la licitatie cu 478.000 de dolari

Coperta revistei de benzi desenate Dark Knight Returns, realizata de Frank Miller, a fost vanduta pentru suma de 478.000 de dolari, la o licitatie organizata vineri, in orasul american Dallas, informeaza hollywoodreporter.com.
Aceasta coperta, realizata de Frank Miller pentru cel de-al doilea numar al revistei – dintr-o miniserie de patru parti -, a prezentat pentru prima data fanilor benzilor desenate o imagine intunecata a personajului Batman, mai batran, mai intelept, dar si mai rautacios.Realizat in creion si cerneala, in 1986, desenul a devenit coperta revistei de benzi desenate The Dark Knight Returns No. 2 si a fost scos la vanzare de casa Heritage Auctions.
Aceasta este prima coperta din miniseria de patru numere The Dark Knight lansata de DC Comics in 1986 care a fost scoasa la vanzare. Coperta celui de-al treilea numar din aceeasi miniserie – intitulat “Batman and Robin” – a fost vanduta in urma cu doi ani cu aproape 450.000 de dolari.
La aceeasi licitatie organizata in Dallas a fost vanduta pentru suma de 567.625 dolari si o copie foarte bine conservata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *