Copiii abandonati risca sa ajunga in strada! Organizatiile de caritate grecesti au ramas fara bani!

Organizatiile de caritate din Grecia care ingrijesc copii abandonati au ajuns intr-o situatie financiara precara in contextul crizei economico-financiare.

Kostas Giannopoulous, presedintele celei mai mari organizatii filantropice pentru copii din Grecia, a declarat ca asociatia sa a ramas fara bani din cauza crizei economice.
Centrele pentru copii abandonati ar putea fi inchise intrucat firmele nu isi mai permit sa ofere sponsorizari, atrage atentia Giannopoulous.
“Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna acest lucru. De aceea, depunem eforturi pentru a convinge grecii din strainatate sa faca donatii”, explica Giannopoulous, citat de site-ul postului Sky News.
“Este devastator. Avem 380 de copii care asteapta sa ii ajutam sa isi continue vietile, nu ii putem abandona a doua oara”, explica el.
Giannopoulous a detinut doua companii IT de succes. A deschis asociatia filantropica Zambetul unui Copil acum 20 de ani, dupa ce fiul lui a murit de cancer la varsta de cinci ani. Asociatia are 11 centre in Atena si o linie telefonica de asistenta permanenta. Multi parinti din Grecia au fost nevoiti sa isi abandoneze copiii pentru ca nu ii mai puteau creste.
Dificultati similare sunt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *