Copos: Rapid ar ramane pe maini bune daca Gruia Stoica preia clubul

de Marius Tone Publicat la: 19.03.2013 17:36 Ultima actualizare: 19.03.2013 17:37

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca echipa ar ramane pe maini bune in cazul in care omul de afaceri Gruia Stoica cumpara gruparea giulesteana.
“M-as bucura enorm de mult pentru Rapid daca se realizeaza tranzactia cu domnul Gruia Stoica. Este un om extraordinar, un om potent financiar, l-am cunoscut acum cateva zile. Rapid ramane pe maini bune, categoric. Ar fi cea mai mare bucurie pentru mine ca dansul sa preia clubul”, a spus Copos.

Oficialul rapidist sustine ca este dispus sa cedeze gratuit actiunile pe care le detine cu conditia ca Gruia Stoica sa preia datoriile care raman dupa admiterea tabelului de creante de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul de insolventa al clubului. “Pe mine nu ma intereseaza niciun ban, pretul chiar nu conteaza. Noi am cheltuit in ultimii ani 23,5 milioane de euro si suntem dispusi sa renuntam la tot. Cumparatorul ar trebui sa achite ceea ce ramane dupa insolventa, dupa definitivarea tabelului de creante”, a afirmat, pentru MEDIAFAX, George Copos.
Actionarul majoritar al gruparii giulestene isi reproseaza ca nu a solicitat deschiderea procedurii de insolventa in 2008, cand a preluat administrarea clubului de la investitorul Fathi Taher. “Cea mai mare greseala a fost ca am gandit cu inima. In 2008 trebuia sa ducem clubul in insolventa. Am crezut insa ca il putem salva si altfel, dar nu am reusit”, a adaugat George Copos.
Omul de afaceri Gruia Stoica a precizat intr-un comunicat de presa remis, marti, agentiei de presa MEDIAFAX, ca analizeaza propunerea facuta de actionarul majoriotar al FC Rapid, George Copos, privind cumpararea gruparii giulestene.
“A existat o invitatie la dialog din partea domnului George Copos, pentru cumpararea clubul de fotbal Rapid, invitatie pe care am onorat-o cu placere, dar care, inca, nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii. Analizam in continuare propunerea facuta. Lucrurile sunt inca fluide, iar o decizie nu este inca cristalizata”, mentioneaza omul de afaceri care ocupa functia de presedinte al Grampet Group.
Gruia Stoica sustine ca inainte de a lua o decizie privind achizitia clubului de fotbal va efectua un audit amanuntit. “Cu siguranta ca nu voi decide sa preiau clubul de fotbal Rapid fara un audit amanuntit. Sutele de mii de fani al Rapid-ului, dar si cei aproximativ 9.000 de angajati ai Grampet Group merita o decizie atent cantarita”, precizeaza Stoica.
Cotidianul ProSport a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca omul de afaceri Gruia Stoica intentioneaza sa cumpere pachetul de actiuni al FC Rapid detinut de George …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *