Corina Caragea, Hi-Q, Andreea Balan si Bitza vor prezenta “Euro Top 20” la MTV

Corina Caragea, Hi-Q, Andreea Balan si Bitza vor prezenta "Euro Top 20" la MTV

Conform obiceiului deja creat, cele mai de seama vedete din showbiz-ul autohton vin la MTV sa prezinte preferintele europenilor din domeniul muzical la “Euro Top 20.
In luna mai, Corina Caragea, trupa Hi-Q, Andreea Balan si Bitza vor intra in studiourile MTV pentru a incerca, pentru o zi, rolul de VJ.
Miercuri, 7 mai, Corina Caragea, frumoasa prezentatoare a Stirilor din sport de la PRO TV, va parasi pentru o ora sportul rege si se va orienta catre domeniul muzical. “Sunt dependenta de muzica, asa ca o sa imi fie usor sa-mi exprim parerea in legatura cu artistii din top. Ma bucur foarte mult ca am aceasta posibilitate si sper sa mai primesc astfel de invitatii din partea MTV”, a declarat Corina Caragea.
Renumita trupa Hi-Q va intra pe portile MTV pe 14 mai, unde isi vor demostra capacitatile de prezentatori TV cu experienta, dar si pentru a o prezenta pe Anya, noua componenta a grupului. “Dupa 8 ani de experienta in televiziune abia asteptam sa trecem si pe la MTV! Multi artisti care acum sunt in top au debutat la noi in emisiuni”, a declarat Florin Grozea, unul dintre membrii trupei Hi-Q.
Dupa ce si-a etalat talentul de dansatoare la “Dansez pentru tine”, indragita cantareata Andreea Balan incearca sa performeze miercuri, 21 mai, si in rolul de VJ MTV. “Am mai avut cateva interventii pana acum in calitate de prezentatoare, dar nu se compara cu MTV, motiv pentru care am multe emotii”, a declarat Andreea Balan.
Fanii Bitza ii pot urmari activitatea de VJ MTV miercuri, 28 mai, la “Euro Top 20”, unde artistul va lasa pentru o zi hip-hop-ul pentru a prezenta clasamentul european. “Mi se pare foarte tare ideea, cu atat mai mult cu cat vine din partea MTV, care a avut mereu o colaborare deschisa cu artistii”, a declarat entuziasmat Bitza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *