Corina Cretu si Daciana Sarbu, propunerile PSD pentru europarlamentare.

Corina Cretu, Daciana Sarbu si Viorica Dancila sunt propunerile facute si aprobate in cadrul Organizatiei de Femei PSD pentru a candida la alegerile europarlamentare viitoare.
Presedinta OF PSD, Rovana Plumb, le-a rugat vineri pe colegele din organizatie si pe presedintele partidului, Victor Ponta, sa fie de acord cu sustinerea candidaturii celor trei social-democrate pentru Parlamentul European, in primele opt pozitii ale listei.
“”Va rog sa fiti de acord sa sustineti aceste trei candidaturi in primele opt locuri pentru Parlamentul European””, a spus de la tribuna Rovana Plumb care le-a multumit colegelor sale pentru acceptul primit, potrivit Agerpres.
Rovana Plumb, care a prezidat la Mamaia Scoala Politica a Femeilor Social-Democrate, le-a multumit social-democratelor pentru efortul si perseverenta de care dau dovada in activitatea politica subliniind in acelasi timp efortul depus de PSD in realizarea proiectelor sale.
“”Astazi pot sa spun ca nu regret nicio clipa ca am plecat din Parlamentul European. Eu fac parte in primul rand din PSD dar si din Guvernul Ponta, un guvern care-i va privi pe romanii drept in fata si pe care, sunt convinsa, nu-i va dezamagi””, a adaugat ministrul Mediului reafirmand faptul ca executivul si va indrepta “”tot ceea ce PDL a distrus in Romania””.
Reuniunea femeilor social-democrate a avut loc in prezenta presedintelui PSD, premierul Victor Ponta, care a dorit sa le felicite si sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *