Cornulete din aluat de cozonac cu nuci

De ce ai nevoie pentru cornulete din aluat de cozonac
Pentru aluat500 g faina200 g unt1 lingurita drojdie uscata100 g smantana2 galbenusuri? lingurita esenta vaniliePentru umplutura2 albusuri150 g nucizahar, dupa gustzeama de lamaie, dupa gustzahar pudra, pentru decor.
Incearca si?Retete cozonac pufos fara framantare. Secretul cuptorului care face cozonacii pufosi
Cum se prepara cornuletele din aluat de cozonac
Combini faina cu untul si omogenizezi. Separat, combini smantana cu drojdia si zaharul si amesteci pana cand se dizolva drojdia. Pui smantana peste faina, adaugi galbenusurile si esenta de vanilie. Framanti pana cand se omogenizeaza si lasi alutul sa creasca 30 de minute.
Bati albusurile spuma tare cu zahar, le amesteci cu nucile macinate si zeama de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *