Cosmote, profit operational de 10,6 miliarde de euro in primele noua luni ale anului

Cosmote, profit operational de 10,6 miliarde de euro in primele noua luni ale anului

Cosmote Romania a raportat, in perioada ianuarie-septembrie 2008, un profit operational inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizari de 10,6 milioane euro, fata de pierderea de 27,4 milioane euro inregistrata in aceeasi perioada a anului 2007, a anuntat operatorul, citat de Mediafax.
Veniturile operatorului de telefonie au avansat, in primele noua luni, cu 93,4%, la 203,4 milioane euro, de la 105,2 milioane euro in primele trei trimestre ale anului 2007, arata raportul trimestrial al companiei.
Totodata, baza de clienti a Cosmote Romania a ajuns la finele lunii septembrie la 5,24 milioane de clienti, din care 18% post-paid (abonamente). Potrivit aceluiasi raport, exista orase im Romania unde compania se situeaza pe locul doi in functie de cota de piata.

“Cosmote continua sa inregistreze cea mai mare rata de atragere de noi clienti de pe piata, in primele noua luni ale anului numarul celor care au intrat in reteaua noastra fiind de 1,63 milioane”, a declarat, intr-un comunicat, directorul financiar al Cosmote Romania, Costas Apostolou, citat de Mediafax.
Venitul mediu pe utilizator in primele noua luni a fost de 5,2 euro, cu 6% mai mult decat in primul semestru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *