Costi Ionita, la carma postului Party TV

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Party TV, un nou post de muzica, care va difuza 80% piese romanesti, s-a lansat oficial pe piata si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 35 de ani.

Dupa o tentativa esuata de a obtine licenta de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA), compania Happy Media, la care Costi Ionita este actionar, a primit in luna martie aprobarea de a lansa doua posturi de televiziune si doua de radio – Party TV si Party FM, respectiv Popular TV si Popular FM.

Party TV a inceput sa difuzeze muzica de toate genurile (dance, hip-hop, pop, rock) pe 31 iulie, 24 de ore din 24. Investitia initiala pentru lansarea postului a fost de aproximativ 500.000 de euro, la care se adauga cheltuieli pentru amenajarea studioului si pentru tehnologizare.

Daca noua televiziune de muzica va inregistra audienta si profit, Costi Ionita va demara si celelalte proiecte. ?Avem in vedere lansarea Party FM si abia apoi a posturilor Popular TV si Popular FM. Insa Party TV are prioritate in acest moment?.

Desfiintarea posturilor Atomic TV si TV K Lumea face ca Party TV sa se lanseze pe o piata dominata de MTV si U TV. Costi Ionita nu-si face probleme in ceea ce priveste concurenta, bazandu-se pe cateva atuuri ale noului post: exclusivitatile, care vor promova artistii romani tineri, si caracterul interactiv al televiziunii, ce va permite o buna comunicare cu publicul. Acesta va putea sa-si exprime preferintele muzicale.

Intrebat daca va promova manele, Costi Ionita a spus ca vrea sa ridice nivelul muzicii romanesti prin prezentarea unor piese si a unor clipuri de calitate.

?Am refuzat artisti din zona pop-dance pentru ca nu aveau clipuri bune, iar in ceea ce priveste manelele, pana acum nu am remarcat un artist pe care sa vreau sa-l promovez.? Cu toate acestea, daca publicul va cere, Ionita, in calitatea sa de director muzical, va difuza si acest gen de muzica.

Party TV poate fi receptionat de utilizatorii de platforme digitale Digi TV si Focusat, precum si de cei ai unor firme de televiziune prin cablu. Ionita spune ca acum sunt 500.000 de utilizatori si ca in curand, se vor incheia contracte cu distribuitorii de cablu.

spot_imgspot_img