COTAR cere ANAF sa verifice cum incaseaza UBER banii de la clienti. Transportatorii ameninta cu proteste

“Vrem sa stim cum reusesc aceste firme sa functioneze si sa incaseze bani fara autorizatii si fara sa respecte legile romanesti. Vrem sa intelegem daca se face lobby pentru ca aceste firme sa fie protejate si cine sunt persoanele implicate in aceasta activitate de lobby. Salutam controalele facute in trafic de ANAF, de Politia Rutiera sau de Politia Locala si alte institutii abilitate ale statului, dar le cerem autoritatilor sa faca aceste controale si la firmele neautorizate, care fac transport ilegal si incaseaza bani fara a avea o baza legala, nu doar la transportatorii autorizati, asa cum s-a intamplat pana acum”, se arata in comunicatul transmis de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), informeaza MEDIAFAX.
Citeste si?UBER face noi modificari. Aplicatia nu va mai urmari locatia clientilor dupa ce acestia finalizeaza cursa
COTAR ameninta cu proteste daca autoritatile nu vor efectua controale pentru a stabili in baza caror legi functioneaza firmele care fac piraterie in taximetrie.
UBER Romania a lansat un proiect pilot, intitulat “De la CASH la CARD”, care permite celor care nu au incercat UBER pentru ca nu au un card sau care sunt reticenti in legatura cu platile online, sa foloseasca initial serviciul achitand contravaloarea cursei in numerar.
Citeste si?Taximetristii au un site unde urca cele mai DEOCHEATE POZE de pe bancheta din spate GALERIE FOTO
Pentru a incuraja utilizatorii care folosesc numerar sa plateasca cu cardul, UBER a incheiat un parteneriat cu BCR pentru cardurile VISA, prin care utilizatorii care platesc cu numerar primesc cinci calatorii gratuite daca incarca in aplicatie un card BCR Visa, inclusiv un card …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *