Crin Antonescu, despre cazul Visinescu: Sustin modificarea legii pentru ca aceste fapte sa nu fie imprescriptibile, sa fie considerate crime impotriva umanitatii

de Cristian ANDREI Publicat la: 07.08.2013 00:09 Ultima actualizare: 07.08.2013 00:27

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca a urmarit ancheta in cazul tortionarului Visinescu si ca va sustine modificarea legislatiei pentru ca astfel de fapte sa nu devina imprescriptibile, sa fie clar definite si sa fie considerate crime impotriva umanitatii.?
Antonescu a precizat ca a discutat cu Andrei Muraru, presedintele IICMER, despre dezvaluirile facute de Institut in ultima perioada.

“Eu admir maniera in care de exemplu comunitatea mondiala evreiasca a luptat pentru a impune tema Holocaustului, pentru a impune legislatie si pentru a-i gasi si la 90 de ani pe acei oameni care au comis crimele nazismului”, a spus la Realitatea TV, Crin Antonescu.
Gandul, in parteneriat cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, a publicat, in cadrul unui proiect media in premiera pentru Romania, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *