Cristian Preda vrea sa fie prim-vicepresedinte PDL. Europarlamentarul si-a depus astazi candidatura

de Ioana Campean Postat la: 25.06.2012 14:42 Ultima actualizare: 25.06.2012 14:43

Mediafax Foto/Stefan Micsik
Europarlamentarul PDL Cristian Preda anunta ca si-a depus candidatura la functia de prim-vicepresedinte al PDL, pentru Conventia Nationala Extraordinara care va avea loc sambata.
Preda precizeaza, pe blogul sau, ca va incerca sa obtina sprijinul delegatilor pentru modernizarea partidului.
“E un moment greu, in care PDL trebuie sa asume rolul de partid-pivot al opozitiei democratice si, pe de alta parte, sa intre cu curaj si solutii in confruntarea electorala din 2 decembrie impotriva masinariei USL, care foloseste venirea sa recenta la guvernare pentru a instaura un monopol politic”, mai scrie Cristian Preda.
Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, joi, la depunerea candidaturii pentru presedintia PDL, ca si l-ar dori in fuctia de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur, iar pe Monica Macovei si Cristian Preda i-ar vrea in conducerea partidului, aratand ca fiecare isi va castiga functia prin vot.
Intrebat daca a avut discutii cu Monica Macovei pentru ca grupul reprezentat de ea sa renunte sa candideze la presedintia partidului, Blaga a spus ca a avut foarte multe discutii cu Monica Macovei si Cristian Preda si ca a ajuns la concluzia ca cele doua proiecte de motiuni sunt compatibile.
El a spus ca la motiunea sa a lucrat inclusiv Traian Ungureanu. “Fiecare isi va castiga functiile prin vot la Consiliul National, mi-as dori foarte mult ca cei doi sa faca parte din conducerea partidului”, a spus Blaga.
Monica Macovei, Cristian Preda, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *