Cristian Topescu pentru Gandul: “Dorinta de a candida exista, dar nu am vorbit cu Crin Antonescu. Nu sunt plangacios sau reclamagiu”

de Cristian ANDREI Publicat la: 18.10.2012 19:40 Ultima actualizare: 18.10.2012 19:41

MEDIAFAX FOTO – Bogdan STAMATIN
Senatorul Cristian Topescu a declarat pentru gandul ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat, dar decizia apartine conducerii PNL.
In ultima saptamana, in PNL, s-a vorbit insistent despre candidatura lui Gigi Becali intr-un colegiu din Bucuresti,? aceasta fiind tema centrala a discutiilor in partid. Daca lui Becali i s-a rezervat un colegiu din Sectorul 6, presedintele Crin Antonescu si-a luat un colegiu pentru Senat in Sectorul 3, iar fostul premier Calin Popescu Tariceanu a fost invitat in Sectorul 1, problema a ramas deschisa in ceea ce priveste colegiul de la Senat din Sectorul 4.

Actualul senator Cristian Topescu isi disputa colegiul de Senat din zona Tineretului cu Stelian Fedorca, sustinut de organizatia PNL Sector 4 si cu Sorin Rosca Stanescu, sprijinit de conducerea centrala.
“Dorinta de a candida pentru un nou mandat de parlamentar exista, hotararea o va lua maine Consiliul National Executiv al PNL. Mie nu mi s-a propus nimic, ma bazez pe faptul ca exista o hotarare a conducerii PNL ca parlamentarii actuali isi pastreaza colegiile in care au candidat si exista si in protocolul cu USL un articol care spune ca parlamentarii isi pastreaza colegiile. Astept maine hotararea finala”, a declarat pentru gandul senatorul Cristian Topescu.
El a precizat ca nu a avut nicio …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *