Cristina Vastag va reprezenta Romania la finala concursului Miss Globe, in China

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dupa ce satmareanca Ioana Boitor a castigat locul al doilea la Miss World 2006, aceasta fiind cea mai buna performanta a tarii noastre la un concurs international de frumusete, Cristina Vastag, o alta tanara care provine din „pepiniera de miss” de la Satu-Mare, viseaza la un loc pe podium pentru Romania la finala Miss Globe 2008, competitie care va avea loc in noiembrie, in China.

Cristina (21 de ani) a intrat in lumea modellingului la varsta de 17 ani si spune ca vrea sa-si construiasca o cariera solida in domeniu. Mizand pe „coordonate” fizice de invidiat – 1,81 metri inaltime si dimensiunile 90-63-94, participanta Romaniei la Miss Globe spune ca nu ar refuza sa pozeze dezbracata in cazul in care ar primi o oferta, insa nu inainte de a incheia circuitul concursurilor de frumusete, pentru ca o astfel de „abatere” ar descalifica- o imediat din competitiile de gen.

Dupa ce a castigat finala nationala Miss Model of the World 2008 din orasul natal, Cristina a intrat intr-un program intens de pregatire pentru competitia din China, la care vor participa concurente din 50 de tari. In China, Cristina Vastag trebuie sa impresioneze un juriu sever, format 10-15 membri. Participantele vor fi monitorizate pe intreaga durata a concursului, inclusiv in timpul „cantonamentului”, in care vor intra in luna noiembrie.

Finala Miss Globe consta in patru probe, in care concurentele vor defila imbracate in tinute de zi, de seara, in costume de baie si in costum national. Pentru Cristina, aceasta va fi prima vizita in afara tarii si este deja incercata de emotii. In finala de la Beijing, romanca tinteste la un loc cat mai sus in clasament, care i-ar asigura numeroase contracte internationale de modelling, lucru care i-ar implini visul de a deveni un manechin cunoscut.

spot_imgspot_img