Cryptex.ro le pregateste tuturor o noua aventura prin evenimentele private de escape room

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cryptex.ro le pregateste tuturor o noua aventura prin evenimentele private de escape room

Intr-un grup de prieteni se poate instala la un moment dat nevoia de a incerca ceva nou, care sa duca la alte aventuri si momente speciale petrecute impreuna. De aceea, una dintre cele mai simple modalitati de a face ceva ca niste prieteni adevarati, in echipa, este un eveniment privat de escape room, precum cele oferite de cryptex.ro. Regulile sunt simple, tarifele potrivite, iar distractia este maxima, pentru ca fiecare camera propusa de Cryptex este diferita si are nota sa de originalitate.

Prin participarea la evenimentele private de la Cryptex, orice grup de prieteni se va afla in postura de a fi inchis intr-o camera timp de 60 de minute, iar aceasta perioada trebuie fructificata la maxim in gasirea cheii care asigura evadarea din aceasta camera. Desi acest concept este indeajuns de simplu, Cryptex pregateste de fiecare data ceva special pentru toti cei care participa la aceste evenimente de escape room private, pentru a fi siguri ca acestia se vor distra de minune, dar vor beneficia in acelasi timp si de un concept original, asa cum nu pot intalni in alta parte.
Ce propun evenimentele private de escape room de la cryptex.ro?
Un eveniment de escape room de la Cryptex intruneste mai multe caracterstici ale acestui faimos joc care este din ce in ce mai raspandit in Romania. In functie de camera aleasa sau de modalitatea de joc dorita, un eveniment privat de escape room de la Cryptex ofera urmatoarele caracteristici:

Dezvoltatea spiritului de echipa, pentru ca doar o gasca unita poate evada la timp din camera de escape room, lucrand fiecare, pe roluri, la gasirea indiciilor si la solutionarea lor, impreuna.
O ora plina de suspans si mister, indiferent de tipul de camera ales, timp in care atmosfera pare foarte reala si incarcata de tensiune, ca si cum trebuie evadat dintr-o camera incuiata reala.
Diferite tipuri de camere, fiecare cu specificul si solutiile ei, avand o tematica diferita, pentru a se potrivi mai bine cu preferintele mai multor aventurieri. Camerele disponibile pentru evenimente de escape room private sunt Anonymous, Casa Conspirativa, Catacombele Templierilor si Arhivele Vaticanului.
Posibilitatea de a organiza evenimente private in cadrul progamului special, Escape The Mansion, unicul escape room de acest fel, destinat unui grup numeros de oameni care vor sa lucreze impreuna pentru a evada din intreaga casa.

Cum se poate face o rezervare pentru evenimente escape room private la cryptex.ro?
Daca un grup de prieteni doreste sa inchirieze o camera de la Cryptex pentru evenimente escape room private, procesul prin care acest lucru se poate realiza este extrem de simplu. Nu trebuie decat urmati cativa pasi de baza:

Stabilirea numarului de prieteni care vor participa la acest eveniment privat de escape room de la Cryptex
Alegerea unei camere dintre cele disponibile pe site, fiecare avand o tematica, un obiectiv si un traseu diferit
Alegerea datei si a intervalului orar potrivit, in care camera selectata este disponibila, deci marcata cu verde pe pagina online de rezervari de la cryptex.ro.
Prezentarea la data si ora stabilita si pregatirea pentru o ora de neuitat alaturi de prieteni dragi

Cryptex.ro face mai simpla o aventura chiar in mijlocul Bucurestiului, fara sa necesite transport costisitor sau echipament special, ci inarmarea cu ambitie, determinare, atentie si multa rabdare, precum si o munca de echipa de calitate alaturi de grupul de prieteni cu care participi la evenimentele private de escape room.

spot_imgspot_img