CSM BUCURESTI-GYOR LIGA CAMPIONILOR. Cristina Neagu: Nici noi nu stim adevarata noastra fata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

CSM BUCURESTI-GYOR LIGA CAMPIONILOR. „”Final Four este obiectivul principal al anului. Am ajuns aici. Am avut un sezon greu cu urcusuri si coborasuri. Insa suntem aici, suntem pregatite, am intrat in aceasta atmosfera de semifinala de Liga Campionilor si sper din tot sufletul ca maine sa fie o zi buna pentru noi si sa reusim sa castigam. Cred ca nici noi nu stim cu adevarat adevarata fata a noastra, pentru ca am fost un pic la extreme. Am fost undeva intre cele mai bune meciuri din acest sezon si cele mai slabe, asa ca vom vedea maine unde ne aflam. Cred ca avem sanse egale cu Gyor-ul. Imi doresc ca maine sa jucam bine si sa castigam””, a declarat Cristina Neagu, cu prilejul unei intalniri cu media de la Heroes Square din Budapesta, la care au participat 7 jucatoare si antrenorul Per Johansson.
Cu 101 goluri marcate in acest sezon al Ligii Campionilor, Cristina Neagu poate deveni lider in acest clasament daca va marca 5 goluri in cele doua meciuri din Final Four.
„”Nu este neaparat un obiectiv titlul de golgheter, dar este un lucru care poate fi atins, avand in vedere ca nu este o diferenta mare intre mine si cea de pe primul loc in acest moment. Insa am spus-o de multe ori. Daca ar fi sa aleg in a da niciun gol maine dar echipa noastra sa mearga in finala si sa dau multe goluri si noi sa pierdem, as alege cu siguranta ca sa nu marchez niciun gol, dar echipa sa se califice in finala””, a sus Neagu, care a fost singura jucatoare de la CSM Bucuresti votata in echipa All-Star pe postul de inter stanga.
De trei ori desemnata cea mai buna jucatoare din lume, Cristina Neagu nu crede ca Ambros Martin (Gyor) ii va acorda o atentie deosebita, inclusiv un marcaj om la om: „”El stie foarte bine ca avem jucatoare foarte bune pe toate pozitiile. Il cunosc bine pe Ambros Martin si de asta spun ca pentru el nu este important sa blocheze o singura jucatoare, important este sa blocheze echipa adversa, chiar daca o jucatoare poate sa-i inscrie multe goluri, el daca reuseste sa le blocheze pe celelalte, stie ca va castiga. S-a intamplat de multe ori de-a lungul timpului ca o jucatoare sa ne inscrie si noua foarte multe goluri, dar noi sa castigam meciul, asa ca nu asta e important. Important este ca fiecare sa joace bine, sa-si faca treaba, poate nu cu …

spot_imgspot_img