CSU CRAIOVA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT

CSU CRAIOVA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Partida CSU CRAIOVA – VIITORUL va fi arbitrata de Andrei Chivulete, ajutat de asistentii Mircea Orbulet si Ciprian Dansa, si de rezerva Adrian Cojocaru. Eduard Dumitrescu (CCA) si Imilian Serbanica (LPF) vor fi observatorii meciului CSU CRAIOVA VIITORUL. DIGISPORT si TELEKOMSPORT transmit, sambata, de la ora 20:45, CSU CRAIOVA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE.
CSU CRAIOVA – VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE clic PLAY

CSU CRAIOVA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Echipele de start in meciul CSU CRAIOVA VIITORUL
CSU CRAIOVA: Calancea – Screciu, Gardos, Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Al. Baluta, Mitrita. Antrenor: Devis Mangia.
VIITORUL: Cojocaru – Mladen, Hodorogea, Ghita, De Nooijer – Cicaldau, T. Baluta, Cr. Ganea – Gavra, I. Hagi, Vina.Antrenor: Gheorghe Hagi.
CSU CRAIOVA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Devis Mangia, antrenorul celor de la CSU Craiova, a prefatat jocul cu Viitorul, spunand ca doar o eventuala victorie a echipei sale ar fi decisiva pentru ocuparea ultimului loc pe podium. “Stim ca va fi un meci dificil, fiindca intalnim o echipa foarte buna si este in forma. Va fi ca o finala pentru locul 3. Daca vom castiga, ne putem consolida aceasta pozitie, cu orice rezultat lupta ramane deschisa pentru pozitia a treia. Ii multumesc lui Gica Hagi despre cuvintele frumoase la adresa mea si vreau sa spun ca, in ciuda unor articole care au aparut, noi doi avem o filosofie foarte apropiata despre fotbal”, a spus Devis Mangia inaintea meciului CSU CRAIOVA – VIITORUL, care va fi LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGISPORT si TELEKOMSPORT.

CSU CRAIOVA VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Gica Hagi a vorbit in cadrul conferintei de presa premergatoare meciului dintre CSU CRAIOVA si VIITORUL si a laudat munca depusa de antrenorul oltenilor: “Cred ca o sa iasa un meci foarte bun, un meci frumos din toate punctele de vedere, atat stadionul, echipele, dar atmosfera care o sa fie in jurul acestei partide. Cred ca va fi un joc frumos de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *