CULISELE SEDINTEI PDL. Pinalti catre Baconschi: “Ce te tii, ba, de scaun?”

Postat la: 15.06.2012 00:00 Ultima actualizare: 15.06.2012 00:01

Silviu Matei // MEDIAFAX FOTO

?Sedinta liderilor PDL a avut mai multe momente tensionate, in care Gheorghe Stefan l-a acuzat pe Baconschi ca se tine de scaun, iar acesta a replicat ca numele sau e un brand, Dorin Florea i-a spus Robertei Anastase ca nu e demna de functie, iar Udrea si-a acuzat colegii ca au criticat-o pe surse.
Surse din partid au declarat pentru MEDIAFAX ca in sedinta de joi a Colegiului Director, care a durat peste sase ore, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, i s-a adresat lui Teodor Baconschi: “Ce te tii, ba, de scaun? “.
Fostul ministru de Externe a replicat ca nu se tine de scaun si ca, indiferent daca este sau nu in conducerea PDL, “numele Baconschi este un brand”.
O alta disputa din timpul sedintei a fost cea a lui Dorin Florea cu Roberta Anastase, de care a carei prestatie la conducerea Camerei s-a declarat dezamagit, desi a spus ca a fost “foarte fericit” atunci cand aceasta a fost numita in functie. Concluzia lui Florea a fost ca Roberta Anastase nu a fost demna de cea de a treia functie in stat.
“Nu te comporti ca la discoteca atunci cand ai o astfel de functie”, i-a spus Dorin Florea Robertei Anastase, care nu a avut replica, au relatat sursele citate.
In ceea ce-l priveste pe Emil Boc, potrivit surselor citate, cei mai vehementi critici au fost Gheorghe Stefan si Mihai Stanisoara.
Sursele citate au relatat pentru MEDIAFAX ca Emil Boc nu ar fi vrut sa demisioneze, dar ca majoritatea celor prezenti au sustinut ca, daca democrat-liberalii vor sa fie solidari, atunci toata conducerea trebuie sa-si depuna mandatul.
De asemenea, mai multi democrat-liberali apropiati ai lui Vasile Blaga au sustinut ca a fost o greseala organizarea Conventiei Nationale din mai 2011, ca sustinatorii lui Boc de atunci ar trebui sa-si aminteasca ce presiuni s-au facut si ca “sunt rani nevindecate”.
Alti democrat-liberali au criticat lipsa de solidaritate a liderilor PDL cu masurile de austeritate impuse populatiei, aratand ca acestea nu au fost aplicate si in partid si ca au fost oameni care au epatat prin bogatie.
Potrivit surselor citate, la randul sau, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *