Cum a reactionat Klaus Iohannis dupa ce Victor Ponta a spus despre seful Cancelariei Prezidentiale ca este “al doilea presedinte al tarii”

Publicat la: 26.07.2015 14:38 Ultima actualizare: 26.07.2015 14:39

Ironia facuta recent de Victor Ponta, care a afirmat ca Dan Mihalache este “al doilea presedinte al tarii”, a fost comentata de seful Cancelariei Prezidentiale, care a vorbit despre atitudinea lui Iohannis in fata afirmatiilor premierului

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a dezvaluit care a fost atitudinea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce premierul Victor Ponta a afirmat despre el ca este “al doilea presedinte al tarii”.
“Presedintele Romaniei nu reactioneaza la ironii din astea ieftine, de cartier”, a declarat Mihalache, relateaza dcnews.ro. “E o copilarie declaratia lui Ponta. Presedintele e un om normal la cap”, a adaugat seful Cancelariei Prezidentiale.

Totodata, Dan Mihalache a mai spus ca “nu poate exista o relatie normala cu Victor Ponta, cat timp a fugit”: “E un comportament bizar de comunicare doar prin intermediul televiziunilor”, a conchis …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *