Cum arata noile biciclete Pegas, lansate azi. CE PRETURI au

Biciclete Pegas / FOTO: romaniajournal.ro

Atelierele Pegas lanseaza joi noua colectie de biciclete pentru anul 2016, in urma unor investitii de 3 milioane de euro in acest proiect, a declarat Andrei Botescu, fondatorul companiei.

“Este vorba de 13 modele noi, inovative, care sunt destinate intregii familii. Din 2014 pana acum, am vandut peste 5.000 de biciclete, dar ne propunem, odata cu noua colectie, sa vindem in acest an 10.000 de bucati si, mai departe, sa vindem peste 25.000 de biciclete din noua colectie”, a aratat Botescu.
Anul trecut, Botescu a vandut participatia majoritara din afacere unui partener care a venit cu investitia necesara realizarii acestei noi colectii, respectiv compania de distributie Network One Distribution, scrie Agerpres.
Preturile bicicletelor din noua colectie pornesc de la 1.449 lei si pot ajunge la 1.799 lei, potrivit paginii de site dedicate noii colectii Pegas 2016. Numele noilor modele sunt Cutezator, Drumet, Strada 1, Strada 2 etc.
VEZI CUM ARATĂ noile biciclete in GALERIA FOTO
In urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de 10 ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.
Botescu a aratat ca a inscris brandul Pegas inca din 2011 la OSIM, intrucat cel atribuit bicicletelor vechi, produse la Zarnesti, expirase.
“Sunt un pasionat de biciclete. Dupa ce mi se furasera doua, fenomen destul de raspandit la noi, am decis la acea data sa-mi cumpar una care sa nu atraga atentia atat de mult si m-am gandit la o bicicleta Pegas, cu designul acela vintage. Am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *