Cum iti dai seama ca pantofii tai sport Adidas sunt originali

Pantofii sport Adidas sunt de o calitate exceptionala si, asa cum s-a intamplat si in cazul altor branduri de renume, piata a fost invadata de adidasi contrafacuti, fake, de proasta calitate si cu un aspect ce lasa de dorit.
Uneori, magazinele care vand aceste falsuri pretind chiar preturi destul de mari, iar clientul este pacalit crezand ca si-a achizitionat o pereche de pantofi sport Adidas, rezistenti si comozi, iar peste putin timp observa ca incaltarire s-au deteriorat.
Tocmai de aceea, noi iti aratam care sunt detaliile la care ar trebui sa fii atent ca sa nu fii pacalit si ca sa stii sigur ca achizitionezi pantofi sport Adidas si nu pantofi contrafacuti.
1.Pantofii sport Adidas au numele brandului imprimat pe talpa
Urmareste acest detaliu, care este destul de greu de reprodus in cazul incaltarilor fake. La pantofii sport Adidas originali vei observa numele brandului pe toata lungimea talpii. Nu exista exceptii, toate modelele produse de aceasta firma au numele pe talpa, daca el lipseste inseamna ca ai fost pacalit.
2.Tara de origine
Pantofii sport Adidas sunt produsi in India, daca pe eticheta vezi o alta tara de origine, spre exemplu China, poti sa renunti la achizitionarea lor pentru ca nu sunt originali.
3.Detalii mici
Cusaturile, imbinarile, aspectul sireturilor sunt mici detalii care pot anunta daca ai de-a face cu o pereche de pantofi sport Adidas sau cu falsuri. E simplu sa-ti dai seama daca ai in fata un produs original sau unul contrafacut dupa aceste detalii, la care de obicei numai brandul original acorda atentie.
Daca vei cusaturi care nu sunt in linie, ate care ies din interior sau alte defecte de acest tip, e clar ca nu este vorba despre un produs original.
4.Pretul
Pantofii sport de la Adidas au un pret pe masura calitatii lor, iar daca gasesti o pereche ieftina este clar ca nu sunt originali. Unii vanzatori vor incerca sa-ti explice de ce sunt asa ieftini cu diverse povesti ? ca sunt adusi din tari unde sunt mult mai ieftini decat la noi si alte asemenea explicatii.
Daca pretul practicat in magazinul brandului este mult, mult mai mare decat ce iti ofera un alt magazin, s-ar putea ca produsele vandute sa nu fie originale.
website: http://www.various-brands.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *