Cum poti sa zbori gratuit spre litoralul romanesc

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Accesibilitatea. Aceasta era (si mai este, in unele cazuri) una din principalele probleme ale litoralului romanesc. Daca esti clujean, te gandesti de doua ori daca merita sa stai in masina sau in tren circa zece ore pentru a veni intr-o statiune din Constanta. Daca esti timisorean, probabil ca Marea Adriatica este prima optiune. Drumul spre litoralul romanesc poate fi un calvar.
Din acest an lucrurile s-au schimbat. Veti putea ajunge la malul Marii Negre intr-o ora, dupa ce o companie aeriana a anuntat ca organizeaza regulat zboruri din Timisoara, Cluj Napoca si Iasi catre Constanta.
Profitand de acesta situatie, unul din cei mai mari touroperatori dedicati litoralului romanesc a lansat o ofera care include zboruri gratuite, intitulata chiar „Vino gratis cu avionul la mare”. Astfel, turistii care achizitioneaza pana la 1 mai sejururi de 7 nopti prin aceasta agentie, pe litoralul romanesc, nu vor mai plati biletul de avion.
In oferta sunt incluse in acest moment cinci hoteluri de top de pe litoral, care ofera o calitate ridicata a serviciilor, din Mamaia nord, Venus si Olimp. „Campania noastra are mai multe scopuri. In primul rand, dorim sa atragem atentia catre zborurile interne, vrem ca oamenii sa constientizeze ca exista in mod real aceasta posibilitate si ca astazi pot veni la mare la fel cum o fac catre Turcia sau catre insulele grecesti. Apoi, dorim sa-i facem pe potentialii clienti sa constientizeze ca pot veni pe litoral chiar mai ieftin decat cu propria masina. Nu in ultimul rand, dorim sa aratam ca litoralul este capabil astazi de servicii complete si integrate”, subliniaza Aurelian Marin, director general al agentiei.
Pachetele …

spot_imgspot_img