Cum sa cureti perfect orice tip de podea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ai observat ca trucurile folosite la curatarea unui tip de podea nu se potrivesc la alt tip, oricat de mult te-ai stradui? Sfaturile de mai jos te vor ajuta sa aplici tactici diferite, in functie de tipul de suprafata pe care vrei sa il cureti.
?

Cum sa cureti podeaua laminata
Suprafetele laminate (fie ca sunt din lemn, fie ca sunt din piatra) au nevoie de o ingrijire speciala. Totusi, putine lucruri le pot strica. Ele au fost create special pentru a lasa impresia de a”nou” mai multa vreme. Pentru a le curata, este nevoie de o matura sau aspirator. Atentie, aspiratorul ar trebui sa nu fie setat pe modul a”covor”, adica peria sa fie ridicata. Evita utilizarea in exces apei, intrucat aceasta se poate infiltra pe sub placi, ceea ce duce la stricarea pardoselii. Nu lustrui suprafetele laminate, instrucat le poti distruge.

Cum sa cureti podeaua din parchet din lemn
Podeaua din parchet din lemn are doua finisaje: poliuretan sau ceara. Pentru a le curata ai nevoie de ustensile cu microfibra care sa nu zgarie suprafata si care sa absoarba rapid excesul de apa. Daca ai parchet in bucatarie, curata-l o data pe saptamana, iar in camerele mai putin uzitate, o data pe luna. Utilizeaza un detergent special pentru parchet, cu pH neutru.
Cel mai simplu este, insa, sa cureti suprafetele din parchet cu foarte putina apa; un mod revolutionar il reprezinta Setul de curatenie cu cu mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System, care are un sistem de stoarcere revolutionar,astfel incat laveta este perfect stoarsa si nu va crea neajunsul ca, dupa spalari repetate sa vedeti ca vi s-a umflat parchetul.

Setul de curatenie cu cu mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System XL reprezinta sistemul perfect pentru curatarea pardoselilor sensibile,in special ?intrucat curata fara zgarieturi sau probleme cauzate de excesul de apa.

Vrei sa castigi setul de curatenie cu cu mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System XL? Participa la concurs!

Spune Cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie si acest set poate fi al tau. Detalii despre concurs aici!

Cum sa cureti podeaua din pluta
Aceste suprafete sunt spectaculoase datorita aspectului poros. De aceea sunt foarte sensibile la apa. …

spot_imgspot_img