Cum sa-i spui sefului tau ca NU mai faci fata presiunii de la job

Nu este o solutie sa rabufnesti cand seful este in spatele tau. Auzi o voce din spate care spune, “te astept in birou”. Potrivit Revistei Cariere, nu este mereu ok sa ii spui sefului toate nemultimirile tale, ci ai nevoie de o “strategie”.
“Daca spui ca nu mai poti, atunci esti considerat un om care nu stie de fapt ce si cat are de facut, sau pur si simplu nu are chef de munca. Nu te gandi ca iti va da un concediu de odihna sau ca iti va trasa mai putine sarcini. In zilele noastre, angajatorul merge pe ideea “am angajati care trebuie sa faca ce le spun eu”. Din pacate asa se intampla in foarte multe cazuri”, spun specialistii HR.
Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa mergi direct la sursa si sa-i ceri sfatul chiar managerului. Asa il vei face sa inteleaga ca pentru a obtine rezultate optime de la angajati, trebuie sa ii asculte, asta insemnand si ca se va implica mai mult in afacerea sa. Deciziile sale vor fi rezolvarea sau solutia pe care tu o cautai.
Conteaza de multe ori momentul sau starea de spirit a sefului-daca e prost dispus din cauza unor indici negativi, te va privi automat, dupa primele silabe, ca pe un “negativist sabotor”. Citeste mai mult pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *