Cum sa ne pastram ochii sanatosi? Utilizati lentile de contact lunare!

Cum sa ne pastram ochii sanatosi? Utilizati lentile de contact lunare!

In zilele noastre tot mai multe persoane prefera sa renunte la ochelari in favoarea lentilelor de contact. Iata ce trebuie sa stiti in cazul in care veti cumpara online o pereche de lentile lunare!

Lentilele de contact lunare sunt acele lentile care se pot utiliza timp de o luna de zile. Insa pentru asta este nevoie sa respecti intocmai instructiunile de folosire ale acestora si recomandarile date de producator.

Aceste lentile au nevoie de o ingrijire adecvata, ele trebuie sa fie tinute in solutia speciala dupa ce au fost indepartate din ochi. In caz contrar, se deterioreaza si nu mai pot fi purtate, pentru ca se umplu de impuritati, de proteine, iar ochiul va avea o senzatie de disconfort. Nu curata niciodate lentilele de contact cu apa, pentru ca se deterioreaza.

Ca si in cazul celorlalte tipuri de lentile de contact, trebuie sa te speli foarte bine pe maini inainte sa le pui in ochi, dar si inainte sa le dai jos. Este important sa faci asta pentru ca astfel reduci considerabil riscul de a dezvolta o infectie.

Spre deosebire de lentilele cu purtare zilnica, de unica folosinta, lentilele lunare au beneficiul de a fi mai ieftine. Daca optezi pentru varianta prelungita a lentilor lunare trebuie sa stii ca le poti purta si noaptea. Asta inseamna ca nu trebuie sa iti mai faci griji daca pleci intr-o delegatie sau intr-o excursie si ramai peste noapte, pentru ca poti sa dormi cu lentilele si nu trebuie sa mai ai grija recipientului.

Oricum nu este bine sa iti faci un obicei din a dormi cu lentilele de contact, acest lucru este bine sa se intample cat mai rar cu putina, in situatii exceptionale. Ideal este sa lasi ochii sa se odihneasca, in mod natural.

Lentilele de contact cu purtare lunara sunt confectionate din materiale de inalta calitate, moderne, precum hidro-gel, recunoscut pentru gradul mare de hidratare. Exista si modele care pot fi purtate de catre persoanele care sufera de astigmatism.

Ca si recomandare, online le veti regasi in multe magazine, insa lentile.info este de departe cel mai bun magazin cand vine vorba despre ofertele cu care isi intampina clientii!

Dintre cele mai renumite lentile de contact lunare gasite in stoc, mentionam: Dailies, Acuvue, Freshlook, Proclear, Clariti dar si alte marci cunoscute. Alegeti asadar produsele oftalmologice de calitate superioara, la cel mai mic pret din mediul virtual!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *