Cum sa slabesti fara sa tii dieta

Toata lumea din jurul meu incearca in aceasta perioada sa slabeasca. Desigur, si eu. Este explicabil, iarna nu prea am fost atenti la cum aratam. Mai ales ca hainele ne permiteau asta. Insa acum, cu gandul la hainele usoare de vara ne dam seama ca nu mai tine aceasta atitudine indiferenta. Si trebuie sa facem ceva.

Daca nu vrem sa ne dam peste cap metabolismul si sa tinem o dieta ce altceva am mai putea face? Ei bine, nu suntem lipsiti de optiuni.

Adevarul pe care trebuie sa il acceptam: ne ingrasam pentru ca mancam prea mult si prost.Nimeni nu se ingrasa fara sa manance prea mult. Trebuie sa cauti vinovatii in cazul tau. Uita-te la ce bei in primul rand. Bei sucuri? Renunta la ele. Bei alcool? Nu mai face din acest obicei ceva zilnic. Vine randul dulciurilor si snacks-urilor. Scoate-le cu totul din dieta. Poate ca iti vor lipsi, insa corpul tau se va simti mult mai bine.

Bun, ai rezolvat astfel o parte a problemei – ai stopat procesul de ingrasare. Dar tu vrei mai mult de atat, vrei si sa slabesti. Asa ca este momentul sa mai faci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *